Poznati i mi
31. January 2018.

Iz časopisa o nama

Intervju sa Minom Zimonjić

Kako ste izabrali agenciju "Danijelin kutak" kao agenciju koja će praviti dekoracije za Vašu svadbu?

Posetila sam sajam venčanica koji se održavao početkom godine. Tamo sam veoma brzo primetila deo u kome je Danijela prezentovala dekoraciju stola za venčanje. Dopale su mi se sve njene ideje I odmah sam znala da ćemo saradjivati.

Koje su bile Vaše i Nenadove želje kada je reč o izboru boja i materijala za dekoracije?

Nenad je sve to prepustio meni, a ja sam htela baš ono što je Danijelin kutak prezentovao. Belo u kombinaciji sa ljubičastom bojom, kamenčićima, svećama, organdinom. Tako smo i dekorisali prostor na kome smo priželjkivali da se party dešava, ali obzirom da smo znali da postoi mogužnost pljuskova tog dana, uradili smo i rezervnu varijantu u restoranu Kalemegdanska terasa. Tamo smo ipak uz Danijelinu preporuku izabrali organdin zelene boje, jer se više uklapao u taj prostor.

Kako ste zadovoljni saradnjom sa Danijelom?

Veoma smo zadovoljni saradnjom sa Danijelom, ona je odgovorna bila i za dizajn i izradu pozivnica i zahvalnica. Od nje uvek dobijete i više nego ste očekivali i apsolutno možete da se oslonite na nju.

Koliko dugo ste se dogovarale oko svih detalja?

Ne dugo. U koliko znate šta želite i ako joj to jasno objasnite ona je u stanju sve i da sprovede u delo i ispuni sva vaša očekivanja. Videle smo se 2 puta i utanačile sve detalje. To je bilo veoma lako jer u njenoj radionici vas dočekaju sa mnogo fotografija, magazine tj. već gotovim raznoraznim idejama. Na vama je da uperite prstom u fotografije koje vam se dopadaju i eventualno dodate jos neke želje ako imate. Danijela će to sve lepo da uobliči i opušteno će te dočekati taj dan bez mnogo stresa oko dekoracije, što je za mladence veoma bitno. Iskreo bi svakome preporučila Danijelin kutak za organizaciju ne samo dekoracija za svadbe već bilo kakve prijeme, rodjendane, svečane dogadjaje…

Malo je tako odgovornih saradnika poput Danijele Ranković.